Představujeme nové výhodné balení Walzym – 180 kapslí

(Praha) Česká společnost Wald Biotech reaguje na rostoucí poptávku a představuje nové výhodné balení Walzym – 180 kapslí.

Naši zákazníci potvrdili, že jim Walzym kapsle přináší největší prospěch při pravidelném užívání. Proto většinou Walzym kapsle objednávají v sadě „3x Walzym 60 kapslí“. Nové balení Walzym 180 kapslí přináší stejné množství v praktickém a ekonomickém obalu. To umožnuje udržet zvýhodněnou cenu sady i v době všeobecného zdražování. Dalším důvodem velkého balení je neustálá snaha společnosti Wald Biotech o co nejmenší ekologickou stopu.

Walzym 180 kapslí je také vhodným balením pro celé rodiny například v obdobích, kdy je třeba zvýšit dávkování na podporu imunity či rekonvalescenci nebo pro profesionální sportovce, kteří Walzym kapsle užívají denně ve větších dávkách.

Představujeme nové výhodné balení Walzym – 180 kapslí

Walzym kapsle

Walzym kapsle je český enzymový doplněk stravy s vysokým komfortem užívání. „Vysoce aktivní enzymy v jedné kapsli a snadné užívání. Už ne tolik tablet, to byl náš cíl při vývoji Walzym kapsle“ říká Ing. Jiří Wald PhD. a dodává: „Při vývoji všech našich produktů se zaměřujeme na účinnost, kvalitu a komfort užívání. Technologie výroby a možnosti výzkumu se dnes velmi rychle rozvíjí, my s nimi držíme krok a připravujeme produkty nejvyšších standardů.“

Wald Biotech

Společnost přináší inovativní produkty nejvyšší kvality v oblasti enzymové péče. Společnost Wald Biotech je vybudována na základech dlouhé rodinné tradice lékařů a biochemiků. Řídí se motem „myslíme na budoucí generace“. S tím souvisí nejen snaha inovovat léčebné strategie, nýbrž i respektovat omezenost přírodních zdrojů a cítit zodpovědnost k životnímu prostředí.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.