Wald Biotech představuje novou řadu enzymových produktů Walzym

(Praha) Česká společnost Wald Biotech představuje novou řadu produktů pod sjednocujícím názvem Walzym. Řadu tvoří dva zcela nové produkty Walzym Intim a Walzym Enzymový krém a Walzym enterosolventní kapsle, již dříve představené pod názvem Wenzym. Cílem přejmenování je lepší identifikace produktů společnosti.

Název Walzym

Název řady produktů Walzym vznikl spojením jména WALD (Wal-) a ENZYM (-zym). Rodinné jméno Wald odkazuje na několik generací chemiků, farmaceutů a lékařů, kteří se práci s enzymy věnují již přes půl století, a tímto názvem se k nim společnost Wald Biotech hrdě hlásí.

Novinky – Walzym Intim a Walzym Enzymový krém

V průběhu července představí společnost Wald Biotech dva zcela nové a unikátní produkty, Walzym Intim, vaginální globule, a Walzym Enzymový krém. Walzym Intim je určený na gynekologické obtíže a Walzym Enzymový krém pro topické použití. Obě novinky jsou svým charakterem první a zcela jedinečné ve světě.

Walzym kapsle – oblíbený produkt v novém kabátě

Dnešním dnem se název Wenzym kapsle mění na Walzym kapsle. Složení a účinnost enzymových kapslí zůstávají stejné. Jedná se o enzymový doplněk stravy s vysokým komfortem užívání.
„Vysoce aktivní enzymy v jedné kapsli. Už ne tolik tablet , to byl náš cíl při vývoji Walzym kapsle“ říká Ing. Jiří Wald a dodává: „Při vývoji všech našich produktů se zaměřujeme na účinnost, kvalitu a komfort užívání. Technologie výroby a možnosti výzkumu se dnes velmi rychle rozvíjí, my s nimi držíme krok a připravujeme produkty nejvyšších standardů.“

Wald Biotech

Hlavním cílem společnosti je zlepšení zdraví a kvality života lidí skrze enzymové přípravky. Na naplnění tohoto cíle jsou také zaměřeny výzkum, vývoj a výroba přípravků s proteolytickými enzymy. Společnost se soustředí nejen na vývoj inovativních enzymových přípravků, ale dbá i na jejich dostupnost. Společnost Wald Biotech vychází z dlouhé rodinné tradice pod heslem „myslíme na budoucí generace“. S tím souvisí nejen snaha inovovat léčebné strategie, nýbrž i respektovat omezenost přírodních zdrojů a cítit zodpovědnost k životnímu prostředí.