Wald Biotech představuje novou řadu enzymových produktů Walzym

(Praha) Česká společnost Wald Biotech představuje novou řadu produktů pod sjednocujícím názvem Walzym. Řadu tvoří dva zcela nové produkty Walzym Intim a Walzym Enzymový krém a Walzym enterosolventní kapsle, již dříve představené pod názvem Wenzym. Cílem přejmenování je lepší identifikace produktů společnosti.

Název Walzym

Název řady produktů Walzym vznikl spojením jména WALD (Wal-) a ENZYM (-zym). Rodinné jméno Wald odkazuje na několik generací chemiků, farmaceutů a lékařů, kteří se práci s enzymy věnují již přes půl století, a tímto názvem se k nim společnost Wald Biotech hrdě hlásí.

Novinky – Walzym Intim a Walzym Enzymový krém

V průběhu července představí společnost Wald Biotech dva zcela nové a unikátní produkty, Walzym Intim, vaginální globule, a Walzym Enzymový krém. Walzym Intim je určený na gynekologické obtíže a Walzym Enzymový krém pro topické použití. Obě novinky jsou svým charakterem první a zcela jedinečné ve světě.

Walzym kapsle – oblíbený produkt v novém kabátě

Dnešním dnem se název Wenzym kapsle mění na Walzym kapsle. Složení a účinnost enzymových kapslí zůstávají stejné. Jedná se o český enzymový doplněk stravy s vysokým komfortem užívání.
„Vysoce aktivní enzymy v jedné kapsli. Už ne tolik tablet , to byl náš cíl při vývoji Walzym kapsle“ říká Ing. Jiří Wald a dodává: „Při vývoji všech našich produktů se zaměřujeme na účinnost, kvalitu a komfort užívání. Technologie výroby a možnosti výzkumu se dnes velmi rychle rozvíjí, my s nimi držíme krok a připravujeme produkty nejvyšších standardů.“

Wald Biotech

Hlavním cílem společnosti je zlepšení zdraví a kvality života lidí skrze enzymové přípravky. Na naplnění tohoto cíle jsou také zaměřeny výzkum, vývoj a výroba přípravků s proteolytickými enzymy. Společnost se soustředí nejen na vývoj inovativních enzymových přípravků, ale dbá i na jejich dostupnost. Společnost Wald Biotech vychází z dlouhé rodinné tradice pod heslem „myslíme na budoucí generace“. S tím souvisí nejen snaha inovovat léčebné strategie, nýbrž i respektovat omezenost přírodních zdrojů a cítit zodpovědnost k životnímu prostředí.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.